Verwarming

Uw woonst elektrisch verwarmen is dezer dagen geen overbodige luxe. Voor de installatie van uw elektrische verwarming bent u bij ons op het goede adres, of het nu gaat over bij-, hoofd- of vloerverwarming. Wij bieden u de meest uiteenlopende modellen aan, gekoppeld aan dag, week of jaarprogramma’s.

Voor de installatie worden eerst een aantal specifieke berekeningen uitgevoerd. Daarna wordt dan het meest geschikte model gekozen.

Het voordeel van elektrisch verwarmen is de lage aankoopkost t.o.v. gas en huisbrandolie installaties. Er zijn ook geen jaarlijkse controles en afstellingen aan verbonden. Eén maal geïnstalleerd, heeft U geen verdere zorgen en kan U genieten van een milieuvriendelijke en veilige verwarming. Wist U dat nu in nieuwbouw woningen reeds bekabeling voorzien wordt om over het comfort te kunnen beschikken, om dan in een later stadium een goedkopere energiebron te kiezen?

Indien u interesse heeft in een elektrische verwarmingsinstallatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

 

Contacteer ons

JV-Elektro
Breeweg 26
8450 Bredene

+32 475 60 61 85
info@jv-elektro.be